top of page

FAQ

1445981910-Young_animation_seasons102715
 • Hvor mange personer kommer I ud når I underholder?
  Det er meget forskelligt hvor mange personer vi kommer ud, når underholder jer. Det kommer meget an på hvad man bestiller. I firmaet har vi tryllekunstner André Nybo, Den syngende Nissepige “Drys”, Ungnissen “Fnug”, Vores store kramme bamse maskot “Rudolf” og så selvfølgelig den flotteste og sjoveste nisse vi kender, selveste Julemanden
 • Hvordan indhenter jeg tilbud hos jer?
  Det er meget lige til. Du skriver til os, sender en email eller ringer til Alberte vores booking ansvarlige. Herefter taler i arrangementet igennem og vi sender forskellige tilbud afsted via email til dig. Hvis I synes vi skal lave en aftale, så sender vi en bekræftelse afsted til jer på vores aftale. Og så er vi klar til et fantastisk juleshow.
 • Er I dygtige og holder I jer opdateret?
  Vi har tryllet og underholdt i lidt over 20 år. Vi er fuldbyrdet medlem af Magisk Cirkel Danmark. Vores tryllekunstner og Julemand er uddannet folkeskolelærer og pædagog. Vi elsker Julen derfor har vi også valgt at lavet noget helt specielt til vores kunder i november og december. Vores Tryllekunstner ” Anderé Nybo” er anset i magiske kredse, og er en dygtig entertainer med smil og fingerfærdighed. André er haft to lærermestre i magien, Det er Rune Klan samt Allan Rasmussen. Hvert år drager vi til verdens største Magisk kongres hvor 3500 tryllekunstnere er samlet i 4 dage. Kongressen ligger i Blackpool England og er en samlingsstykke for tryllekunstnere fra hele verden. Det er her vi får vores inspiration og nye tricks med hjem.samt Juledrys.dk og trylleri.com har ofte været repræsenteret som dommer , når vi afholder magiske konkurrencer. Vi har været dommer flere gange ved danmarksmesterskaberne i børnetrylleri samt været dommer ved de nordiske mesterskaber i trylleri for voksne.
 • Hvad koster det at få jer ud at underholde?
  Vi har fair priser på vores juleshows, og vil sammen med vores kunde finde bedst muligt pris til netop jeres arrangement. Vi udregner vores priser ud fra følgende: Antal personer til arrangementet – Hvor I landet arrangementet skal afholdes – Hvilken juleunderholdning I ønsker. Husk der er stor forskel på juleunderholdning og kvaliteten i underholdningen. Vi gør en ære I at levere kvalitetsunderholdning. Netop derfor har vi mange genbookinger hvert år. Kontakt os for et fint tilbud.
 • Hvor mange personer kan I underholde?
  Vi har underholdt op til 750 personer. Vi underholder til alle arrangementer og størrelser – Alt lige fra en lille stue til en stor hal. Vi anbefaler, at hvis man er over 80 personer, så skal der bruges lydanlæg. Vi medbringer gerne vores eget , så I ikke skal stå for dette.
 • Deler Julemanden gaver ud, eller deler han noget ud?"
  Det kan du tro Julemanden gør. Det er op til den enkelte kunde hvad man ønsker børnene skal have til arrangementet. Vores kunder står for indkøb af gaver, slikposer, frugt eller andet , som vores julemand deler ud til jeres julefest.
 • Hvilke sange synger I?
  Vi har et bredt udvalg af julesange at vælge imellem. Alle vores sange er blevet komponeret og lavet specielt til os. Vi sørger for at alle til julefesten er med på hvad der skal synges. Vores nisser deler juleflyers ud med vores sange, så alle kan teksten, og synge med hvis de har lyst til det, når vi går rundt om træet. Vores nissepige “Drys” synger fantastisk, og guider og synger for imens vi går rundt om træet. Man vil selvfølgelig også høre vores julemand i en mere dyb bas tone, imens vi går rundt om træet. Har du specielle ønsker, som skal synges, så sig det endelig til os, så det også kommer med i showet. Det er meget forskelligt hvor mange sange vi synger under showet. Det er alt efter hvilket show der er bestilt og varighed på det show.
 • Må vi tage billeder af showet?
  Du kan tro du må tage billeder. Det er jo et dejligt minde på en hyggelig og skægt juledag. Hele vores nissefamilie stiller gerne op til foto med børn og deres familie. Julemanden elsker at få taget billeder med de små og selv de store børn vil også gerne have taget et nisseselfie med julemanden. Man skal dog være opmærksom på at vælge det tilbud, hvor vi har dette inkluderet i prisen, da det godt kan tage noget ekstra tid at få taget billeder med f.eks vores Julemand.
 • Bliver børnene inddraget i jeres shows?
  Ja for pokker. Vi gør meget ud af at inddrage børnene i vores shows. Julen er børnenes fest og det er en fest uden lige for dem når Juledrys underholder med et af vores shows. Vi synes dog også de voksne skal være med i hyggen, og det gør vi meget ud af også. Juledrys.dk er underholdning i top for hele familien. Du kan se mere hvad vores kunder siger under vores side der hedder “Referencer”
 • Hvordan kommer vi i kontakt med jer på selve dagen?
  PLACERING : Wessels Have 20, 4300 Holbæk TELEFON : 29 701 701 EMAIL : jul@juledrys.dk Vores servicetelefon er åben fra kl 8:00 til 22:00 hele ugen.
bottom of page