top of page
santa_hero.png
hero_elem1.png
hero_elem2.png
hero_elem3.png
hero_elem4.png
hero_elem5.png
hero_raindeer.png
[juledrys.dk][54051].png

TRYLLEKUNSTNER OG NISSEN DRYS

Oplev ekstra magi til din julefest. Vores juletrylleshow har det hele, alt lige fra det magiske juletræ og besøg af Rudolf. Vi tryller med rekvisitter børn elsker og kender: Sæbebobler, nissedans, balloner, silketørklæder, nissehuer, Julemandens juletræ og masser af ” Sne”
Vores syngende nissepige ” Drys” afslutter showet med en julesang.

Nissepigen “Drys” varmer op og synger og danser med børnene inden selveste Julemanden kommer forbi.
Vi garanterer en julemand der er morsom, også for de voksne. At få besøg af julemanden er en kæmpe oplevelse for børnene. Vi skal synge en masse julesange, lege og danse om juletræet.

[juledrys.dk][36601].png

Her er hele julefamilien på spil, Tryllekunstneren, Julemanden og Nissepigen “Drys” i et fantastisk Juleshow. I helt specielle tilfælde kommer vores unge nisse “Fnug” på 125 år også ed.

Vores store juleshow er det bedste af vores to selvstændige shows, samlet i et.

[juledrys.dk][88873].png

Her på siden vil du kunne læse mere om vores forskellige showtyper vi har at tilbyde til netop Jeres julearrangement. Står du og mangler den helt rigtige juleunderholdning i firmaet eller foreningen, så er vi det rette valg.

Vi leverer juleshows med julemand, nissepige, nissefamilie og tryllekunstner til hele firmaet, foreningen eller familien til fair pris. Vi har over 20 års erfaring med juleri, og det er juleunderholdning specielt til dig.

Vi har mange faste og tilfredse kunder der genbooker vores juleshows hvert år – Vi planlægger ligeledes hvert år i juli, dette års nye juleshow. Vi leverer høj kvalitet til vores kunder. Vi ønsker dig god fornøjelse med juleforberedelserne. Kontakt os endelig hvis du har flere spørgsmål på tlf. 29 701 701

Juledrys.dk har 20 år på bagen, Vi tilbyder flotte juleløsninger til din julefest.  Vi gør meget ud af at skabe de perfekte rammer til dig og skaber ro i din planlægning ved at levere det du gerne vil have til dit arrangement.

fat_snowman.jpg

Vores shows er gennemtestet og udført igennem mange års erfaring. Vi har en fast kundebase med firmaer og foreninger, der oplever vores shows hvert år.

Vi medbringer lydanlæg, juleflyers med sange på, postkort til autografer og komponeret julemusik, som alle kan synge med på.

Juledrys har været dommer i flere år til DM i Børnetrylleri samt dommer til de Nordiske Mesterskaber i trylleri.

Vi udvikler os blandt andet ved, at tage til verdens største tryllekongres i Blackpool. Der samles hvert år 3500 entertainere til 3 dages seminarer og shows

Efter forespørgsel et par år tilbyder vi nu “Det store Juleshow”. Her er hele julefamilien på spil, Tryllekunstneren, Julemanden, Ungnisserne, Vores kramme bamse “Rudolf” og Nissepigen “Drys” i et fantastisk Juleshow. I helt specielle tilfælde kommer vores unge nisser “Hop” og “Fnug” på 91 og 125 år også med.

Man modtages af vores nissepige “Drys” med en charme, smil og pebernødder. Hun er samlingspunktet i vores store juleshow. Her vil du opleve vores tryllekunstner og syngende nissepige først, efterfulgt af kramme bamsen “Rudolf”, som børnene absolut elsker.

Tilsidst julemandens show med vores Julemand, nissepigen “Drys” og ungnisserne Fnug og Hop.

Vores store juleshow er det bedste af vores to selvstændige shows, samlet i et.

Læs meget mere under shows.

santa_hero.png
bottom of page